Drynuts Dos, S.L.

Fundada per el Sr. Jaume Amorós el 1970, som una empresa de serveis que operem com agents comercials d’importació i exportació en el mercat dels fruits secs i fruites deshidratades.
Representem a empreses exportadores d’aquests productes tant a nivell nacional com internacional.Drynuts, S.L.

La nostra activitat comporta informar als nostres clients sobre tendències de mercat, característiques tècniques de cada producte, evolució de les collites i preus. Considerem que una bona decisió en la compra requereix informació prèvia, i per aquest motiu per a nosaltres el coneixement detallat i actualitzat a origen de les collites i tendències de mercat son els elements clau per a la conclusió d’un negoci.

Cotitzem als clients preus competitius dels productes que siguin del seu interès i realitzem totes les negociacions necessàries amb la finalitat d’arribar a un acord comercial entre el proveïdor i el client. Una vegada aconseguit aquest acord entre les dues parts, fem un seguiment detallat i continuu de principi a fi de cada transacció i resolem qualsevol tipus d’incidència que pugui sorgir.

Drynuts va néixer com una empresa centrada en els valors i per tant orientada a complir objectius ètics i professionalment correctes encaminats a construir relacions satisfactòries amb les persones involucrades de forma directa o indirecta a l’empresa (stakeholders) amb una perspectiva de mig i llarg plaç. Com a empresa compromesa amb aquests valors, on la qualitat i la millora continua son la nostra raó de ser, velem pels interessos de les firmes que representem i ens preocupem perquè ofereixin els seus productes als nostres clients en les millors condicions.