Confianša Trametre a un amic

Els nostres clients confien en nosaltres perquè treballem amb honestedat, coneixement i professionalitat, establint respecte mutu i relacions sinceres i de confiança amb els clients, proveïdors i col•laboradors, compromesos a satisfer les seves necessitats. Com a part del nostre treball, garantitzem la confidencialitat en la Confiï en Drynuts, S.L.informació i negocis dels nostres clients en front a la seva competència.

Tots ells son importadors de 1ª línia tant en l’àmbit nacional como internacional, en el sector de fruits secs i fruites deshidratades. I amb la majoria existeix una relació comercial continuada des de fa molts anys.
La confiança que això ens dona suposa un dels actius intangibles més preuats per a la nostra empresa, la qual ens anima a continuar oferint dia a dia el nostre servei i col•laboració.

Els nostres proveïdors son productors que provenen en la seva majoria de Turquia, Iran, Índia, EEUU, Xina, Argentina, Xile, França, etc.
Fruit d’una vinculació estreta amb ells, hem establert contractes de representació preferencials i d’exclusivitat per a la comercialització dels seus productes.

Els seus processos productius son moderns i entreguen productes d’alta qualitat per a mercats específics, gràcies als plans de traçabilitat que utilitzen. Per això realitzen procediments preestablerts que permeten conèixer el recorregut, la ubicació i la trajectòria dels seus productes fin a l’entrega al client final.

Cal posar en relleu la nostra presència des de fa molts anys en el mercat de Turquia. Per això comptem amb un soci a través del qual canalitzem els negocis duts a terme en aquest país.